Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fórum

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav a poděkování

(Nora D., 1. 6. 2014 12:46)

Milá Lucie,
včera jsem Vás již podruhé viděli a slyšeli zpívat v Hotelu Park Inn ve Výmaru. Vaše vystoupení se nám opět moc líbilo a byli jsme nadšení, jak krásně zpíváte. Jste úžasná! Chtěla jsem se zeptat, zda Stratos band vydal nějaké CD, rádi bychom si ho koupili.
Dnes už jsme opět v Praze, odkud Vás srdečně zdravíme a přejeme hodně spokojených a nadšených posluchačů, jako jsme my a osobně Vám hodně štěstí, zdraví a úspěchů do dalších let.
Moc se těšíme, že Vás zase někdy uvidíme a uslyšíme.
Mějte se moc hezky a ještě jednou díky za krásný zážitek.

PODĚKOVÁNÍ

(Tereza a Zdenek, 2. 11. 2013 15:38)

Moc Vám děkujeme za úžasný koncert na naší svatbě 25.10.2013 na Samotě U Houpacího koně! Moc jsme si Vás užili, stejně jako na svatbě našeho svědka :-) A ze všech stran jsme na Vás slyšeli jen samou chválu! Ať se Vám daří a doufáme, že si na Vás zase brzo zatančíme :-)))

poděkování

(Renata a Honza, 15. 8. 2013 10:15)

chceme vám moc poděkovat za dokonalé vystoupení na naší svatbě - 13.7. - Žlutice - máte velký podíl na tom, že se svatba tak povedla, všichni z vás byli nadšeni a dokonce jste roztančili i ty, kteří normálně tančit odmítají :-) Máte vyjímečný repertoár i provedení. Přejeme, ať se vám vše daří!

Poděkování

(Dana a Pepa, 18. 1. 2013 21:36)

Chtěli bychom Vám poděkovat za vytvoření krásné atmosféry na naší svatební párty 29.6.2012 na Malevilu, píseň pro novomanžele "Just the way you are" v podání Lucie byla opravdu krásným zážitkem, byli jsme jednoduše nadšení Vaším milým a profesionálním přístupem. Na kterých plesech Vás letošní sezonu mužeme vidět?

Svatba Karlštejn

(Krymovi, 21. 10. 2012 13:13)

Jste nejlepší kapela jakou jsme kdy zažili.
S pozdravem a přáním hezkého dne Krymovi

Poděkování (česko-japonská svatba)

(Adéla a Masaya Ogino, 2. 9. 2012 15:15)

Milá Lucko a celá kapelo,
sice s velkým zpožděním, ale i tak, bych vám všem moc chtěla poděkovat za hraní na naší svatbě 11. srpna, na té s těmi Japonci. :) Hráli jsme úžasně a bezkonkurenčně, hostům se to moc líbilo a mnoho z nich říkalo, že tak super kapelu na svatbě ještě neslyšeli, mnozí si na vás brali konktakt, chtějí vás i na svých svatbách v budoucnu. :)) Určitě vás budeme doporučovat dále.
Ještě jednou moc díky, ať se vám daří! :)
Adéla a Masaya Ogino

Reakce z FB

(Zdeněk Ježek, 23. 8. 2012 21:13)

Nedávno jsem se mohl zůčastnit vystoupení Lucie Kudelkové v duu Stratos ve Sloupu. Jsem rád, že jsem ji zase po delší době viděl a slyšel zpívat. Myslím si, že taková krásná barva hlasu v naší republice není. Vřele je doporučuju.
Poslouchal jsem Báru Basikovou a když to srovnám s Lucií, tak mi vychází po všech stránkách Lucie lepší (je to můj názor). Jestliže u Báry mrazí, tak u Lucie mi běhá mráz po celém těle ještě další dva dny.

Svatba - poděkování

(Zuzka a Tom Herčíkovi, 17. 7. 2012 21:44)

Dobrý den,
chtěli bysme vám strašně moc poděkovat. Hráli jste úžasně, krásný zpěv, krásná hudba, všem jste se moc líbili :-) Někteří známí chtěli na vás kontakt, tak jsme jim ho dali :-) Takže doufáme, že jsme se neviděli naposledy :-)
Ještě jednou moc děkujeme
Zuzka a Tom Herčíkovi

Doporučení

(Alkelita, Kutná Hora, 31. 5. 2012 19:07)

Lepší a pohodovější kapela by se hledala těžko. Vycítí na co lidé mají náladu a vytváří dobrou atmosféru. Paní neskutečně krásně zpívá a písničky vybírají tak, aby na sebe plynule navazovaly - žádné nepřirozené skoky mezi stylem, žánrem ad.

Svatební foto

(Tereza a Láďa "Vraníkovi" :-), 25. 4. 2012 20:03)

Hezký večer přejeme, moc rádi posíláme pár foteček z našeho svatebního parketu. Se zklamáním zjišťujeme, že Vás máme jen na pár fotkách... Ale v našich srdcích a vzpomínkách Vás máme pořád pěkně "naživo"! :-)
Přejeme vám hodně spokojených zákazníků, což ve Vašem případě jde určitě "samo". Zase někdy na shledanou.

Maturitni ples Radiopalac

(B. Smithova, 22. 2. 2012 14:49)

Dobry den, chtela bych vam jen moc podekovat za cely vecer. Byli jste vyborni. Jsem rada, ze jsem nasla na internetu zrovna vas, lip bych si vybrat nemohla. Jeste jednou diky. S pozdravem Smithova.

Poděkování

(Tereza a Láďa Vraní, 22. 8. 2011 10:00)

Moc Vás zdravíme po naší líbánkové dovolené. Ještě jednou bychom Vám moc rádi poděkovali za Vaší úžasnou produkci na naší svatbě 29. července. Díky Vám jsme se všichni skvěle celý večer bavili a pořádně si zatančili. Všichni naši hosté stále vzpomínají... Přejeme Vám krásný zbytek léta a věříme, že to nebyla poslední společná akce ;-)

Zdravím

(Ježek, 25. 7. 2011 21:18)

kapelu ze Stratosu. Až dnes jsem se sem dostal, stále předěláváme byt. Moje stránky jsou www.zdenekjezek.webnode.cz, ale nejsou tak dokonalé jako Vaše. Zatím se mějte, ať Vám to hraje a zpívá (na Demo skladbách hlasy nemají chybu, až se mi ježily bodliny). Zdeněk

Velké dík!

(Šťastní, 11. 7. 2011 15:58)

Ještě jednou bysme Vám rádi poděkovali za Vaši hudební přítomnost na naší svatební veselici. Našli jsme si Vás přes internet, slyšeli jsme Vás jen z Vašich ukázek na stránkách, takže jsme do toho šli trošku s riskem, že Vás neznáme, ale byla to trefa do černého! Víc jsme si snad ani nemohli přát! (to pro ty, co třeba ještě váhají, zda Vás kontaktovat) Děkujeme za výběr písniček, za skvělý zpěv, úžasnou kytaru a za písničku Orlice:-) I díky Vám se to všechno povedlo.

Ať Vám to stále tak pěkně hraje a zpívá,
A + R Šťastní

Recommendation/ Doporučení a poděkování

(Petra Makovická, 7. 6. 2011 21:20)

It is important for me to write my recommendation for Stratos Band. They sang at our wedding and their "What a wonderful world" and "Only you" was by far one of the most beautiful moments of the party. They brought a certain magic to our wedding celebration and our families and friends have all become fans of their music. I have also seen their perform in many different venues and I have never been disappointed.

They are fantastic musicians and a very personable professionals. I highly recommend them for any event, gathering or party.
Once again thank you for all you have done

Petra Makovická
-----------------

Velmi ráda bych napsala doporučení pro kapelu Stratos. Zpívali na naší svatbě a jejich "What a wonderful world" a "Only you" byli jedny z nejkrásnějších okamžiků naší svatební party. Vnesli určité kouzlo na svatební oslavu a naše rodiny i přátelé se všichni do jednoho stali fanoušky jejich hudby. Viděla jsem také jejich jiná vystoupení na dalších místech a nikdy mě nezklamali.

Jsou fantastičtí hudebníci a velmi sympatičtí profesionálové. Doporučuji je pro kteroukoliv příležitost, setkání nebo párty.
Ještě jednou moc děkuji za vše

Petra Makovická

OK

(KAMIL, 24. 4. 2011 12:40)

Pěkné !

Hezkýýýýý

(Milan Suchý, 4. 4. 2011 12:30)

Pěkné stránky, musím konkurenci pochválit!!! Ať vám to hraje a zpívá a držte se!
A+M=ADAMIS

Re: Hezkýýýýý

(STRATOS, 15. 4. 2011 11:09)

...děkujeme, děkujeme! Od konkurence dvojnásob:).

Díky za perfektní večírek

(René S., Praha, 4. 4. 2011 9:40)

Ahoj Stratos! Chtěl jsem vám za všechny poděkovat za parádní večer našeho sobotního firemního večírku. Váš repertoár nám neskutečně padl do noty a všichni se skvěle bavili. Těšíme se na Vás v příštím roce opět na viděnou. Ať Vám to stále tak pěkně hraje a zpívá.

Re: Díky za perfektní večírek

(STRATOS , 15. 4. 2011 11:08)

Milý René, děkujeme za slova chvály. Bude nám příští rok opět potěšením.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

následující »